VAN DOSA CARITA
LANDGRAAF • De naam "Van Dosa Carita" betekend "zij die hartelijk zijn" op z'n Tibetaans.

Jaren geleden werden we helemaal verliefd op de Shih-Tzu, dit zeer speciale ras heeft een groot deel van ons leven in zijn bezit, we vinden het heerlijk om met ze bezig te zijn. De Shih-Tzu is een zeer loyaal hondje met een onwijs lief karakter. We zouden niet meer zonder ze kunnen en willen. Het is een genot zo nu en dan een nestje te mogen fokken met stamboom, en er weken achter elkaar, uren mee bezig te zijn en de kleintjes te zien opgroeien.

Wij proberen een zo goed mogelijke basis te leggen voor onze Shih-Tzu nakomelingen, wij zijn immers bezig het ras te verbeteren en niet te vermeerderen en dat begint volgens ons bij een goede basis. De keuze welke ouderdieren er gebruikt worden is hierin o.a. cruciaal.

Al onze honden leven in huis in het gezin en niet in rennen of in buitenverblijven. We vinden het heel belangrijk dat de honden zeer sociaal en gelukkig in het gezin kunnen zijn en leven.

Verder zijn we met enige regelmaat op internationale en nationale hondententoonstellingen te zien en boeken hier goede resultaten. Dit doen we met veel plezier met onze Shih-Tzu's.

We zijn aangesloten bij de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied en FCI en lid van de rasvereniging van de Shih-Tzu Club Nederland, waar wij vervolgens ook via hun eisen en regels fokken.
Brikkebekker 65
6372 DV Landgraaf, Nederland
breng me hierheen