PUPPYTRAINING ROEDELHOEVE
TIELT • Een afwisselende puppy cursus met veel leuke praktische oefeningen. Leer alles over puppy gehoorzaamheid en puppy socialisatie.

10 redenen om een puppy training bij De Roedelhoeve te starten :

* Je start met de puppycursus van zodra je pup 8 weken is. Je legt de basis van zodra je de pup in huis neemt en niet als hij al 12 weken oud is.

* Bij Puppy Training De Roedelhoeve is elke puppycursus individueel zodat 100% tijd en begeleiding naar jou en je hond gaat. U krijgt alle persoonlijke aandacht, er is gelegenheid tot het stellen van vragen en we kunnen ingaan op uw specifieke situatie. Het leertempo (en dus het eindresultaat) ligt daarom veel hoger.

* Les momenten gaan door op het moment dat het jou het beste past.

* Wij gebruiken geen fysieke correcties of correctiemiddelen, er wordt enkel op een positieve en beloningsgerichte methode getraind.

* Er wordt bij de thuislocatie getraind maar ook op diverse buitenlocaties(nadat de pup de oefening kent). Een pup dient te leren wat en wie er allemaal bij het leven hoort: Auto’s, fietsers, vreemde geluiden, joggers, andere honden… Bij Puppy Training De Roedelhoeve wordt aan uw pup aangeleerd hoe om te gaan met deze verschillende situaties.

* Leren en beleven gebeurt op het tempo van jou en je hond.

* Gans het gezin kan deelnemen.

* Vragen over puppy-perikelen komen vaker op dan 1x per week. In de dagen dat je geen les hebt, leert je pup ook! Hij oefent dus met gedrag dat je niet wilt. Daarom raden wij aan om twee keer per week te trainen. Een pup leert snel, door 2x te trainen per week neem je het leertempo aan van je hond.

* Er zijn 3 verschillende puppy arrangementen uitgewerkt, voor elk wat wils.

* U maakt spelenderwijs van uw pup een gehoorzame gezinshond met veel plezier voor baasje en hond.
Ruiseleedsesteenweg 30
8700 Tielt
breng me hierheen