PET HARMONY - UITLAATSERVICE
LONDERZEEL • Ons aanbod bestaat uit avonturen (lange sportieve wandelingen zoals bv. naar de zee) groepswandelingen, individuele wandelingen, wandelingen voor seniors en voor puppies. Wij zijn gevestigd in Vlaams-Brabant, maar reizen ook graag ver daarbuiten.

Ons doel is de honden hun dagelijkse portie beweging te geven die ze nodig hebben en harmonie te scheppen in de samenleving tussen dieren en mensen. Dankzij onze avonturen beleven ze iets nieuws en halen we ze uit hun dagelijkse sleur.

Elke viervoeter, groot en klein, heeft nood aan voldoende beweging. Spelen, alle bosjes en struiken verkennen, sporen volgen en ravotten,… Kortom de ideale manier om echt hond te kunnen zijn en helemaal te ontspannen.

Op de afgesproken dag(en) gaan we uw lieveling(en) halen. U kan kiezen uit de voor- of namiddagwandeling afhankelijk van de beschikbaarheid. Uw hond zal vervoerd worden in een bench in de wagen, zo is er geen contact met andere honden tijdens de rit (en veilig in geval van een ongeval). Na de wandeling wordt uw trouwe viervoeter moe en voldaan weer thuis veilig afgezet.

Voor de groepswandelingen voorzien wij dagen met grote honden (> 14kg), en dagen voor de mini’s (max. 14kg).

Wij werken 7 dagen op 7 en ook na de kantooruren.
PET Harmony doet ook aan professionele gedragsbegeleiding voor honden en katten en leert u hoe om te gaan met uw viervoeter. Voor de honden geven wij ook privéles en puppie-les.
Ook bij de aanschaf van een nieuwe beste vriend kan u bij ons terecht voor tips en advies om alles in goede banen te leiden.
Verder doen wij ook Oppasdienst aan huis voor alle kleine huisdieren.
mail ons
0032.0496/51.12.10
Godshuisstraat 31 A
1840 Londerzeel
breng me hierheen