MINI-CAMPING LES FAYESS
GOUTTIèRES - AUVERGNE • Les Fayes – mini-camping/gîte/table d’hôte – ‘vakantie met rustgarantie’.

Les Fayes is een klein paradijsje midden in de ongerepte natuur à la campagne met een werkelijk fantastisch uitzicht op de weilanden en beboste heuvels, de Puy-de-Dôme en het berggebied Sancy. Ongedwongen sfeer met gezellig loslopende kippen en ander pluimvee.

Heerlijk hondvriendelijk !

Puur kamperen... geen animatie, geen kinderen, geen workshops, geen zwembad, lees de uitleg in de ‘uitgangspunten’ op onze website. Hierdoor kunnen wij u de unieke combinatie bieden om echt ‘rust’ in uw vakantie te garanderen, naast dat er in de omgeving heel veel te zien, te beleven, te ontdekken en te genieten is.

Mini-camping : ca. 6 ruime plaatsen, allen met vrij uitzicht. Verder aanwezig: elektriciteit, gratis wifi en warm water, broodservice in de zomer (krakend vers brood en croissants, die vaak nog warm zijn) en een kampeerderskoelkast / diepvries (gratis te gebruiken).

Table d'Hôte : diner 4-gangen of een supervers uitgebreid ontbijt met o.a. eitjes van onze eigen kippen. In overleg is ook mogelijk: lunch, streekprodukten-proefmiddag, etc.

Huurcaravan : Wij hebben een volledig ingerichte jaren70-oldtimer te huur (met echt glazen ramen en weinig kunststof in het interieur) op een romantische hoekplek. Met o.a. kampvuurplaats, picknickbank, tuinset met verstelbare tuinstoelen en buitenkeukentje.

Gite/vakantiehuisje : dit sfeervol ingerichte huisje voor max. 4 personen is heel het jaar te huur, dus geniet van een seizoen naar keuze ! Mogelijkheden om bij te boeken: ontbijt, hapjesmand en/of table d’hôte.

Infopunt : sfeervolle info-caravan (uit 1967!), staat bij de entree van ons terrein, met heel veel info te lezen/te leen voor onze gasten o.a. alle wandelroutes en gedetailleerde kaarten.

Honden zijn heel welkom en uiteraard gratis (zie de speciale ‘hondenpagina’ op onze website).
Les Fayes
63390 Gouttières - Auvergne, Frankrijk
breng me hierheen