JALABOERBOELS
ASTEN-HEUSDEN • Een kort woordje van één van onze pupkopers:

"Jala Indra is onze 4e boerboel en wij zijn blij dat wij nu voor het eerst een pup hebben kunnen aanschaffen via een Nederlandse fokker, zeer bekwaam en betrouwbaar!

Als je kennismaakt met Jacqueline zie je direct haar grote liefde voor dit geweldige ras. En uit alles wat ze zegt en doet, tot aan de koopovereenkomst toe, blijkt dat het welzijn van de honden en pups voorop staat.

Jacqueline fokt zeer selectief boerboels, wat zich uit in gezonde en vriendelijke honden. Als (potentiële) nieuwe eigenaar van één van haar pups, voorziet ze je van heel veel informatie over hetgeen je mag en kan verwachten als je kiest voor een boerboel.

Besluit je een pup aan te schaffen, dan verneem je via een workshop, gehouden door een gedragstherapeut, alle ins en outs over het opvoeden van pups en het houden van honden.

Daar waar het contact bij andere fokkers veelal na de verkoop van de pup stopt, zie je dat Jacqueline actief betrokken blijft. Gastvrij als ze is, organiseert ze Jala Boerboel dagen en voorziet ze je gevraagd en ongevraagd van informatie & tips. Het voelt als een grote Jala Boerboel familie. Wij zijn blij dat wij een Jala boerboel aangeschaft hebben. Bedankt Jacqueline!"

Cornell en Ilonka
mail ons
0031.6 20139308
vlosbergweg 14a
5725 RM Asten-Heusden, Nederland
breng me hierheen