DUITSE DOGGEN VERENIGING NEDERLAND
ZUID BEIJERLAND • De Duitse Doggen Vereniging Nederland (DDVN) is opgericht in 2010. De aanleiding was de behoefte aan een Duitse Doggen vereniging, waarin de Duitse Dog en de eigenaren centraal staan. Natuurlijk doen onze leden mee met tentoonstellingen en er zijn ook leden die fokken met Duitse Doggen, maar...., er was ook behoefte aan een vereniging die wandelingen, bijeenkomsten en aanverwante evenementen organiseert, waarin de Duitse Dog met zijn gezin centraal in staat.

De DDVN wil dit samen met u organiseren en uitvoeren. Een gezellige vereniging waarbij iedereen zich thuis en betrokken voelt. Dit kunnen wij natuurlijk niet bereiken zonder u en daarom vragen wij om uw mening, medewerking en betrokkenheid. Niet alleen door lid te worden, neen, ook door bij ons georganiseerde evenementen te bezoeken en actief mee te doen en te helpen.

Ook is de DDVN actief omtrent zaken die fokkers aangaan. U moet hierbij denken aan aankeuringen, dekreuenlijsten, puppenlijsten en informatie vergaren en verstrekken die voor verschillende doelgroepen belangrijk zijn. Er zijn veel officiële organisaties die allemaal hun regels en eisen stellen die vervolgens opgevolgd moeten worden. Hierin ligt ook een taak voor de DDVN, voorlichting geven en controleren dat alles volgens de regels verloopt.
Noorddijk 3
3284 LB Zuid Beijerland, Nederland
breng me hierheen