DOMESTIPET
STROMBEEK-BEVER • Welkom bij domestipet, een betrouwbare en professionele hondenuitlaatdienst en oppasdienst voor al uw kleine huisdieren. U kan op domestipet rekenen in Brussel en de Brusselse Noordrand.

U gaat op vakantie, en uw huisdier kan niet mee? Geen zorgen, want domestipet komt met veel plezier aan huis voor uw dier zorgen! Domestipet is een verzekerde onderneming, dus u kan zonder zorgen vertrekken. Heeft uw hond een extra uitlaatbeurt nodig tijdens uw werkuren? Doe dan een beroep op de uitlaatdienst van domestipet.

Wie komt er voor uw dier zorgen? Ik ben Kristien en ik ben handelsingenieur van opleiding. Na 4 jaar gewerkt te hebben voor de Vlaamse Overheid, heb ik beslist om een ander pad in te slaan. Mijn passie lag ergens anders, bij de dieren, hun gedrag en welzijn. Toen is het idee ontstaan om een oppasdienst aan huis op te starten, meteen ook het ideale alternatief voor een dierenpension.

Ik heb de afgelopen jaren verschillende opleidingen gevolgd. Om te beginnen volgde ik een opleiding bij Syntra voor het uitbaten van een pension voor honden en katten. Tijdens deze opleiding leerde ik veel bij over een diervriendelijke en hygiënische inrichting van een pension en over het gedrag van honden. Daarna volgde ik specifieke opleidingen rond kattengedrag bij het Kattengedragsadviesbureau te Amsterdam. Tijdens die opleidingen zag ik in dat het véél beter is om katten niet uit hun leefomgeving te halen. Katten zijn enorm gebonden aan hun omgeving en ondervinden stress wanneer de baasjes hen bijvoorbeeld naar een kattenhotel brengen. Daar is het idee ontstaan om te starten als petsitter aan huis.

Mijn vriend en ik wonen samen met onze 5 katten - Walter, Maggie, Arie, Flocon en Jimmie.

Dankzij mijn achtergrond zal ik professioneel en vooral met veel passie voor jullie dieren zorgen!

Hopelijk tot snel!

Kristien
mail ons
0032.487 90 58 74
Victor Soensstraat 17
1853 Strombeek-Bever
breng me hierheen